Vintage plus sizes

Zijn de fifties echt jouw jaren? Pijpenkrullen, krul op je voorhoofd, rood, petticoats, sailortops. Ja, word je al enthousiast? Dat zijn wij ook, dus wij hebben en mooie vintageverzameling voor dames op kledingvinder.nl bij elkaar gezet.

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Oud is nieuw

Je hoeft niet meer te zoeken bij verschillende webshop of winkeltjes om je garderobe compleet te maken. We weten dat dat nog lastiger is, als je een grotere maat hebt. Dan wordt zoeken naar een complete vintage garderobe zoeken naar een speld in een hooiberg, want niet elke webshop heeft jouw maat in het rijtje staan. Dus dames, als je op zoek bent naar vintage plus sizes kleding, zoek niet verder naar vrouwelijke jurkjes, rokken en tops met een vintage twist.

Vintage is natuurlijk eigenlijk oude kleding, die je opnieuw aantrekt. Maar jij wilt een heerlijk nieuw kledingstuk. Of het nu gaat om een jurk, een petticoat of top, kledingvinder.nl zocht in jouw maat bij verschillende webshops en zette de mooiste, kwalitatief goede stukken op een rij. Die fifties vrouw laat je op en top vrouw voelen! Want wat is er nu vrouwelijker dan een mooie rok of jurkje? Daar hadden ze er in de fifties heel veel van! Je kunt gaan voor een kokerrok, of juist zo’n heerlijke wijde rok met een petticoat er onder, of als je durft, draag dan eens een petticoat zonder rok er overheen!
Over die petticoat gesproken
Zo’n petticoat is natuurlijk het topstuk van een vintage plus sizes-afdeling. De onderrok, die je nu dus prima als gewone rok kunt dragen, werden al in de zestiende eeuw gedragen om de illusie van een kleinere taille te creëren. In de jaren vijftig was het kledingstuk dus écht populair, tijdens deze periode werden meerdere petticoats over elkaar gedragen om meer beweging een rok toe te voegen. Toch leuk om te weten als je op zoek bent naar vintage plus size-kleding. En nu, shoppen maar!