Vintage shape & stockings

Al een aantal maanden speel je met het idee om die ene outfit te kopen die je hebt gespot. Uiteindelijk besluit je om de outfit gewoon te kopen - want meer kleding is alleen maar beter. Maar eenmaal thuis blijkt de outfit er toch net iets minder mooi uit te zien dan op de paspop of dat ene model.

SHAPE & STOCKINGS 

Logisch, want iedereen heeft een ander lichaam. Betekent dit dan direct dat de outfit waar je zo verliefd op bent geworden de deur uit moet? Nee hoor! Jouw redding in nood zijn vintage shape & stockings, die er altijd voor zorgen dat jouw vrouwelijke vormen optimaal geshowd worden. Kousen, jarretels, panty’s, korsetten en elastische onderkleding zorgen ervoor dat jouw lichaam er geweldig uitziet in wat voor outfit dan ook. En als bonus zijn deze vintage shape & stockings ook nog eens ontzettend mooi, waardoor je ze prima onderdeel van je outfit kunt maken. 

JE LICHAAM OP Z’N MOOIST IN VINTAGE SHAPE & STOCKINGS

Eigenlijk is het een soort van onderkleding, maar dat wil niet zeggen dat je het niet mag laten zien. Vintage shape & stockings geven namelijk de finishing touch aan je outfit. Denk bijvoorbeeld aan die mooie panty’s met een leuk printje die je outfit net iets uitdagender maken, de lieve sokjes die je hele outfit opfleuren of de sexy jarretels die je partner zeker weten zullen verleiden. Maar ook de accessoires die niet zo zichtbaar zijn als kousen of sokken geven een compleet andere twist aan je look. Wat dacht je bijvoorbeeld van dat jurkje dat net iets beter valt door die corrigerende slip, je borsten die mooier uitkomen door dat korset die ze op hun plek duwen of die onzichtbare bh die je de kans geeft om je rug te laten zien? Kortom, vintage shape & stockings zijn echte musthaves die iedere outfit een upgrade geven. Bij Kledingvinder.nl vind je ze voor ieder moment en iedere outfit.