Winterjassen

Als je in de winter veel buiten bent, dan is het belangrijk om je warm aan te kleden. Een open deur, maar niet elke winterjas is geschikt voor elke gelegenheid. Zo heeft Kledingvinder.nl dikke jassen die gevoerd zijn met dons, maar ook nette winterjassen.

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Stoer, net of hip

Een dunnere jas zal je niet warm genoeg houden als je veel stil staat. Ben je veel in beweging, bijvoorbeeld op de fiets naar je werk, dan zul je het al snel te warm hebben in een dikke jas met donzen voering. Bedenk wat je nodig hebt, en vindt het op kledingvinder.nl Gebruik je je jas voornamelijk in je vrije tijd, dan kun je gaan voor iets hips met kleur en bijvoorbeeld een glimmende stof. Kaki, zwart en navy zijn kleuren die je dit seizoen veel ziet. Stoffen die veel gebruikt worden zijn katoen, en wol. Deze materialen houden je, samen met je sjaal, muts en handschoenen, warm in de winter.

Naast het gebruik van je winterjas is het handig om van tevoren te bedenken voor welke gelegenheden je de jas gebruikt. Trek je je jas over een pak aan, dan staat het mooier als je hier een nette, misschien langere, parka aantrekt in plaats van een dikkere, donzen jas met bijvoorbeeld een kunstbontkraag. Kijk eens bij het merk McGregor, dit merk heeft nette jassen, dikkere jassen gevoerd met bont en leren jassen. Sportieve winterjas Als je een sportieve activiteit gaat ondernemen kleed je je natuurlijk warm of tegen de wind. Een goede jas is daarbij heel belangrijk. Als je bijvoorbeeld gaat zeilen is het belangrijk dat je geen last hebt van de wind. Kies dan voor een windjack, dat er voor zorgt dat je niet afkoelt door de wind. Kijk gewoon eens op Kledingvinder.nl om te zien wat er bij je past. Winterjassen genoeg!