Heren pantalons

Moet je je wat netter kleden, dan is een spijkerbroek niet altijd een goede optie. Een pantalon is voor nettere gelegenheden een heel geschikt kledingstuk. Op Kledingvinder.nl hebben we een enorm aanbod aan verschillende soorten pantalons.

Aantal gevonden producten: 1330
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

De man van nu draagt een pantalon

Een pantalon hoeft niet meteen heel stijf te zijn. Combineer een donkerblauwe pantalon bijvoorbeeld eens, als het kan, met een spijkerblouse. Je zult zien dat dat best netjes staat, maar toch nog vlot. Is een spijkerblouse eigenlijk al te casual voor jouw werkvloer, trek dan een mooi overhemd aan en een dun vestje. Een trendy trui gecombineerd met een overhemd kan ook prima.

Als je om je heen kijkt zul je zien dat dat mode voor mannen steeds belangrijker is en dat er genoeg mannen zijn die tijd besteden aan een verzorgd en modieus uiterlijk. En daar horen ook pantalons bij. Als je een pantalon aan hebt vraag je je misschien af wat voor schoenen je er bij aan moet trekken. Dat hoeft op zich niet heel moeilijk te zijn. Bij een nette gelegenheid trek je een mooi (nep)leren paar aan, met een slanke neus. Volgens de etiquette moet je ervoor zorgen dat je een riem in dezelfde kleur als je schoenen hebt. Klinkt misschien stijf, maar je zult zien dat dit heel verzorgd staat. Je look is nu één geheel. Als je het echt af wilt maken, match je ook de kleur van je sokken bij je riem en schoenen. Naast nette schoenen kun je ook een enkellaars onder je pantalon dragen. Ideaal voor als het wat kouder is en je bang bent dat de kou door je pijpen omhoog kruipt. Een nettere, hogere sneaker is ook echt geen schande om onder je pantalon te dragen. Laat het alleen niet je afgetrapte gympies zijn waar je ook in gaat klussen. Een pantalon blijft een net kledingstuk. Kijk op onze site om te zien wat voor pantalon bij jou past!