Babykleding boxpakjes

Omdat je kindje nog zo klein is, is het niet handig om hem of haar ’s nachts een pyjama te laten dragen met een shirt en een broek. Door al het gewoel kunnen deze namelijk makkelijk uitgaan waardoor je kindje het koud kan krijgen. Gelukkig is daar al jarenlang een geweldige oplossing voor: boxpakjes.

Aantal gevonden producten: 234
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

Baby boxpakjes

Een boxpakje is een kledingstuk dat bestaat uit één stuk waardoor je kleintje de hele nacht door lekker kan slapen, zonder dat je je druk hoeft te maken over of het wel warm genoeg is voor je kind. Veel van de boxpakjes die je hier tegenkomt hebben zelfs nog voetjes, zodat ze geen extra sokken aan hoeven die ze uit kunnen trappen.

Lieve boxpakjes voor de leukste kids

Natuurlijk ziet je kleintje er sowieso al schattig uit, maar met deze babykleding boxpakjes breng je die schattigheidsfactor naar een nieuw niveau. De pakjes zijn te verkrijgen in veel lieve pastelkleuren, zodat de look van je kleintje rustig blijft. Zo weet je zeker dat je kind de fijnste nachten tegemoet gaat. Met topmerken als IMPS&ELFS en Petit Bateau van grote webwinkels als De Bijenkorf, Mango en Wehkamp weet je zeker dat je het beste krijgt voor je kleintje. Ga voor een exemplaar met of zonder voetjes, of een exemplaar met een mutsje of zonder mutsje. Met de vele opties weet je zeker dat er babykleding boxpakjes te vinden zijn die aansluiten bij de wensen van jou en je kindje. Shop dus snel en gemakkelijk je babykleding online op Kledingvinder.nl voor de allerleukste boxpakjes.