Babykleding maillots & leggings

Voor je kleine meid wil je natuurlijk alleen het allerbeste. En als je haar een beetje van haar stijlgevoel mee kunt geven, is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Met de babykleding maillots & leggings die je op Kledingvinder.nl tegenkomt, wordt dat ineens wel heel gemakkelijk. Hier vind je namelijk de allerleukste modellen in de allerleukste prints.

Aantal gevonden producten: 2
Sorteer op

Baby maillots & leggings

Tover je dochter om tot een mini-versie van jezelf met deze super fashionable leggings en lieve maillots. Combineer zo'n legging of maillot met een schattig jurkje of rokje en je kleine meid is klaar om bij iedere gelegenheid de show te stelen. Zo wordt ze al een stijlicoon nog voordat ze uit de luiers is!

Mini-stijlicoon in the making

Babykleding maillots & leggings zijn niet alleen erg leuk om te zien, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. Waarom? Om drie redenen: ze vormen de basis van een goede outfit. Je kunt ze namelijk prima combineren met een rokje of een jurkje, maar ook kun je er een kort spijkerbroekje overheen doen voor een stoere look. De tweede reden is dat de kleine spartelbeentjes van je dochter warm blijven. Zo krijgt ze het nooit te koud of te warm als je samen ergens naartoe gaat. De laatste reden is dat als ze zelf ergens naartoe kruipt, haar knietjes goed beschermd blijven. Zo geef je haar een gevoel van stijl mee terwijl je haar warm houdt én beschermt. Ga voor de spannende prints van bijvoorbeeld Nununu of Popupshop, of kies gewoon voor de effen exemplaren dat je overal mee kunt combineren van merken als The Tiny Universe.