Meisjes regenpak

’s Ochtends heb je al gekeken of het zou gaan regenen of niet. En buitje hier, een buitje daar, en ja hoor, ook boven jullie woonplaats is het raak! Trek je dochters regenpak maar vast uit de kast. 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Geen regen, geen drup

Jij ziet de bui letterlijk al hangen… Dat wordt weer een chagrijnige ochtend, want ai ai ai, fietsen door de regen vindt niemand leuk. Helaas komt dat nog wel eens voor ons koude kikkerlandje. Maar naar school moeten ze toch! Een goed regenpak is voor alle naar school fietsende meisjes echt een must. Niets vervelender dan in de klas zitten met een natte broek of maillot die tegen haar benen plakt. Toch maar een regenpak aan, dus! 

Kledingvinder.nl weet dat meisjes ten alle tijden leuk voor de dag willen komen. Daarom selecteerde Kledingvinder.nl voor alle meisjes in Nederland die soms door de regen naar school moeten fietsen de leukste, maar ook beste regenpakken, speciaal voor meisjes.  Zo hebben we roze regenpakken, maar ook paarse, groene en blauwe. Daarnaast is er gedacht aan reflectie, zodat je dochter extra goed te zien is op vroege winterochtenden. Sommige regenpakken hebben getapete naden, zodat ze verzekerd is van droge kleren. Andere speciale meisjes regenpakken hebben een elastiek aan de onderkant van de pijp. Op deze manier blijft de broek goed op haar schoen liggen en kruipt ‘ie niet stiekem omhoog om vervolgens haar sok nat te maken. Kortom: Kledingvinder.nl heeft de wereld aan meisjes regenpakken. Shopze!