Over ons

Over ons

Kledingvinder.nl is een website die jou de mogelijkheid geeft om op 1 website de laatste aanbiedingen en trends te bekijken van vele merken. Een breed aanbod van grote merken, maar ook van kleine en exclusieve webshops. Kledingvinder.nl is compleet, wij geven jou hét beeld van de laatste modetrends. In één oogopslag zie je de kleding, bijpassende schoenen en accessoires.

Kledingvinder.nl kun je zien als een grote etalage waarin je gemakkelijk kunt zoeken naar kleding en bijpassende producten. Kledingvinder.nl levert zelf geen producten. Wij presenteren de kleding en sturen je vervolgens door naar andere websites waar je direct kunt bestellen.

Zoveel unieke personen, zoveel verschillende stijlen. Welke kledingstijl past bij jou?

Veelgestelde vragen:

Hoe plaats ik een bestelling op jullie website?

High Class Fashion is een online zoekmachine speciaal gericht op kleding. Je plaatst de bestelling altijd op de website van de winkel die desbetreffend kledingstuk verkoopt. De websites waar wij mee samenwerken zijn allemaal beveiligd volgens de laatste veiligheidseisen. Alle betaalomgevingen zij streng beveiligd waardoor je zonder gevaar online kunt afrekenen!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Onze ervaring is dat de kleding doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt. 
Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de winkel waar jij het product hebt gekocht.

Zo koop je veilig online kleding

Wij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van onze website, onze partners zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun eigen website.
Natuurlijk wil jij als klant zelf ook grip hebben op je online veiligheid. Daarom delen wij de volgende tips met jou, zodat je zeker weet dat de bestelling 100% veilig verloopt:

- Een https website heeft de hoogte beveiliging: kijk voordat je een online betaling gaat doen altijd naar het webadres van een site. Staat hier https voor? Dan is dit een zeer veilige website. Https:// houdt in dat de internetverbinding beveiligd is en niet bereikbaar voor onbevoegden. 

- Veilig betalen met iDeal: Online kun je betalen met iDeal, Paypal en Creditcard. Wil je de eenvoudigste en veiligste manier van betalen gebruiken? Dan raden wij iDeal aan. Paypal en Creditcard zijn ook veilig maar hebben iets minder onze voorkeur.

- Gebruik altijd een sterk wachtwoord: Maak altijd een sterk wachtwoord voor je bestelaccounts aan. Gebruik hierbij geen geboortedata, huisnummers e.d. maar zorg voor een wachtwoord met verschillende cijfers, letters en tekens. En vergeet het wachtwoord niet!