Vintage armbanden

De glitter en glamour van de vorige eeuw terugbrengen? Dat kan met de vintage armbanden die te vinden zijn op Kledingvinder.nl. Armbanden worden al sinds de tijd van de Grieken en Romeinen gedragen.

een vintage armband Voor elke gelegenheid

De Romein en Grieken droegen armbanden niet alleen als versiering van het lichaam, maar ook omdat ze toen dachten dat armbanden bescherming boden tegen ziektes, boze geesten en vijanden. In de Victoriaanse tijd veranderde dat en werden het pure siersymbolen. En dat brengt ons weer bij de jaren ’30 tot de jaren ’70, waar de echte vintage pareltjes zijn ontstaan. In het assortiment van Kledingvinder.nl zijn er vintage armbanden uit verschillende tijden, dus voor ieder wat wils. Ook voor jou!

Er zijn verschillende soorten vintage armbanden beschikbaar. Sommigen heel simpel en anderen juist gedetailleerder, zodat je voor elk moment een passende armband in huis hebt. Heb je al een vrij drukke outfit aan en wil je hem compleet maken met een simpele en chique armband? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Pearl Bracelet with Diamond Bow van Collectif. Dit simpele armbanden van kunstparels valt niet te veel op, maar heeft toch een bijzondere touch door de het schattige strikje van kunstdiamantjes. Heb je een feestje en wil je wat meer opvallen met een elegante vintage armband? Met deze 50s Bling It Up Bracelet van Lola waan je je zo in de fifties en krijgt je outfit een feestelijke en classy look! Vintage hoeft niet te betekenen dat het niet bij de tijd is, laat de Wrist Me Deerly bracelet antique gold armband van From Paris with Love! zien. Deze unieke armband heeft een rendierhoofd dat geheel is bezet met sprankelende strass steentjes. Gegarandeerd dat je met één van deze vintage armbanden de show steelt.