Vintage broches

Broches zijn tijdloos! Vaak wordt gedacht dat broches iets zijn voor oudere vrouwen maar het ruime assortiment op Kledingvinder.nl bewijst dat broches ook nu nog te combineren zijn met vintage kleding. Maar ook trendy kleding kan goed worden gecombineerd met een stijlvolle broche!

Een vintage broche voor elke gelegenheid

Exclusieve broches van onder andere Erstwilder en Lola voegen een vintage look toe aan je outfit. Broches zijn te gebruiken om lagen kleding bij elkaar te houden maar ook om bijvoorbeeld een blouse of shawl te versieren.

Een vintage broche is een fashion statement en Kledingvinder.nl is er voor elke outfit een broche te vinden. Het merk Lola maakt bijvoorbeeld een stijlvolle broche in de vorm van een kat met prachtige groene ogen. Doordat de broche is voorzien van sprankelende strass steentjes is het een echte eyecatcher die elke vintage en trendy outfit een echte upgrade geeft. Ga je voor een stijlvolle en klassieke look? Kijk dan eens naar de prachtige broches van het merk Lovely. Uitgevoerd in de stijl van de jaren veertig met warme kleuren en fonkelende strass steentjes is dit een item dat goed te matchen is met een stijlvolle jurk. Voor de liefhebbers van kleurrijke vintage accessoires uit de sixties heeft Kledingvinder.nl ook genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke broche in de vorm van een auto die perfect past bij je kleurrijke vintage look. Bij Kledingvinder.nl zijn er trendy vintage broches met felle kleuren tot klassieke warme exemplaren. Blaas oude kledingstukken nieuw leven in met een vintage broche of gebruik hem om je shawl of hoed op te vrolijken!