Vintage horlogekettingen

Tegenwoordig zijn mensen heel snel geneigd om even op hun telefoon te kijken als ze de tijd willen weten. Super zonde, want horloges kunnen hele leuke accessoires zijn!

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Vintage horlogeketting, Romantisch en elegant

Maar niet elk horloge past bij elke outfit. Zeker bij de wat chiquere, elegantere outfits past een horloge om je pols niet altijd bij je look. Ga daarom terug in de tijd, en kies voor een vintage horlogeketting! De horlogeketting is ontstaan in de 15e eeuw. Hij werd gemaakt omdat er behoefte was aan een draagbare klok. Hij was toen vooral in trek bij zeelieden en soldaten. Dit veranderde in de loop der tijd, waardoor het horloge veranderde in een statussymbool. Hoe rijker je was, hoe mooier je horlogeketting.

De vintage horloge kettingen op Kledingvinder.nl hebben een romantische en elegante uitstraling, waarbij de inspiratie is geput uit de mode van de Prijzenaren in de jaren 1920 tot 1950, veel romantischer dan dat wordt het natuurlijk niet. Waan je dus in de stad van de liefde met bijvoorbeeld de Montre Coeur zakhorloge bronzen ketting van From Paris with love!. Deze bronskleurige ketting heeft een schattig hartvormig klokje en is prachtig klassiek afgewerkt in bronskleurig en nikkelvrij metaal. Dit vintage uurwerk kan je op verschillende manieren dragen; prachtig om je hals of als zakhorloge. Vintage horlogekettingen maken een outfit af en ze zijn ook erg mooi te combineren met andere vintage artikelen, zoals 40s Romance On A Ring, ook van From Paris with Love!. Maak je outfit dus mooi af met een statussymbool; een vintage horlogeketting!