Vintage kettingen

Vintage kettingen zijn weer helemaal hot! Als je alleen maar kettingen van een hedendaags design draagt loop je natuurlijk al die decennia met prachtige kettingen mis.

Aantal gevonden producten: 47
Sorteer op
Vorige
1 2

Maak je vintage look compleet!

Van elegant tot hip, van schattig tot heel stoer, kledingvinder.nl heeft een assortiment vol met vintage kettingen die je kan dragen bij elke passende gelegenheid.

Door de jaren heen verandert mode en stijl natuurlijk heel erg door alle nieuwe invloeden, wat ook betekent dat er een grote variatie is in accessoires, waaronder dus kettingen. Van de jaren twintig tot nu. Wil je glamorous voor de dag komen, net zoals ze dat in de jaren twintig deden? Dan is de 20s Julie Diamonds and Pearl Necklace van Lovely wat voor jou. Deze prachtige handgemaakte ketting hangt vol met sprankelende faux diamantjes aan zilverkleurige schakels. Draag deze glinsterende ketting bij een mooie  laag uitgesneden jurk en voel je een juweel. Ken je die kersenkettingen nog uit de jaren vijftig? Ook die zijn te vinden op kledingvinder.nl, de 50 I Love My Cherry Pearl Necklace spreekt voor zich. Dit schattige collier heeft twee rode kersvormige faux parels waarmee je je net zoals Marilyn Monroe kan voelen! Ga je op een date en wil je dat speelse, jeugdige hebben om op te vallen? Dan is de 60s Kates Skate Date in Pink Necklace van Erstwilder iets voor jou. Zoals je dus kan zien is er eigenlijk voor elk moment wel een ketting die je outfit kan kan versieren. Complimenteer je ketting met allemaal andere soorten vintage accessoires, zoals oorbellen, tasjes of een leuke broche. Natuurlijk allemaal te vinden op kledingvinder.nl!