Vintage kraagkettingen

Een grote trend van de afgelopen jaren is de kraagketting. Zoals het woord al verklapt, zijn kraagkettingen korte kettingen in de vorm van een kraagje.

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Hoe draag je zo’n vintage kraagketting?

Denk bij een kraagketting qua vorm aan het kraagje uit van het pakje van Peter Pan. Natuurlijk zien vintage kraagkettingen er wat anders uit. De kraagketting was van de jaren 1920 tot 1970 ook al een trend, die toen een beetje is weggezakt. Totdat hij dus een tijdje geleden weer opdook, en gelukkig maar, want kraagkettingen zijn superleuk! De vintage kraagkettingen geven een chique en elegante touch aan elke outfit.

Een grappige en originele manier waarop je deze kraagkettingen kan dragen is als “tweede kraagje”. Hiermee wordt bedoeld dat je hem onder of over een bloesje draag waar ook al een kraagje op zit. Als je je vintage kraagketting goed combineert, dan kan het zelfs het simpelste bloesje meteen een stuk chiquer maken, geef er op die manier dus je eigen draai aan zodat je je alledaagse outfit een chique toch kan geven. Draag je vintage kraagketting over een normaal shirtje en voeg op die manier ook wat extra’s toe, vooral de basic kleuren doen het hier goed bij aangezien het dan niet te rommelig wordt. Heb je een chique etentje en wil je in de spotlights staan? Draag je kraagketting dan bij een mooie laag uitgesneden jurk. Er zijn dus vele combinaties mogelijk, maar waar je hem ook bij aandoet; de vintage kraagkettingen van Kledingvinder.nl maken elke outfit net een stukje schattiger en eleganter!